СМЕСТУВАЊЕ

Ловиштето "Ниџе" има 4 сместувачки капацитети, лоцирани во најубаво опкружување. Сите се во близина и делат езерце од чистите води на локалната река.

Главниот сместувачки центар има голема трпезарија со камин и рекреативни маси за игри. На располагање има 4 дуплекс апартмани со вкупен капацитет до 14 гости.

Втората куќа е со 8 апартмани, со вкупен капацитет до 24 гости.

Постојат уште 2 куќи (со 10 и 6 кревети), обично на располагање за локалните ловци.

Регионот каде што се протега ловиштето го задоволува вкусот на ловците и љубителите на природата.

СМЕСТУВАЊЕ 25
СМЕСТУВАЊЕ 26
СМЕСТУВАЊЕ 27
СМЕСТУВАЊЕ 1
СМЕСТУВАЊЕ 2
СМЕСТУВАЊЕ 3
СМЕСТУВАЊЕ 4
СМЕСТУВАЊЕ 5 СМЕСТУВАЊЕ 6
СМЕСТУВАЊЕ 7
СМЕСТУВАЊЕ 8
СМЕСТУВАЊЕ 9 СМЕСТУВАЊЕ 10
СМЕСТУВАЊЕ 11
СМЕСТУВАЊЕ 12
СМЕСТУВАЊЕ 13
СМЕСТУВАЊЕ 14
СМЕСТУВАЊЕ 15
СМЕСТУВАЊЕ 16
СМЕСТУВАЊЕ 17
СМЕСТУВАЊЕ 18
СМЕСТУВАЊЕ 19
СМЕСТУВАЊЕ 20
СМЕСТУВАЊЕ 21
СМЕСТУВАЊЕ 22 СМЕСТУВАЊЕ 23
СМЕСТУВАЊЕ 24
СЛЕДИ НÈ ПРЕКУ
Страната www.HuntingInMacedonia.com.mk (www.HuntingInMacedonia.mk) е во сопственост на, и објавена од ЕУРОИМПЕКС ДОО.
со седиште на бул. Трета македонска бригада бр.72, Скопје, Македонија

© 2019 Ловиште „Ниџе“. Сите права задржани.