• Сместување •

Hunting Area Nidze - Сместување 1

Ловиштето "Ниџе" има 4 сместувачки капацитети, лоцирани во најубаво опкружување.

Hunting Area Nidze - Сместување 2

Сите сместувачки капацитети се во близина и делат езерце од чистите води на локалната река.

Hunting Area Nidze - Сместување 3

Главниот сместувачки центар има голема трпезарија со камин и рекреативни маси за игри. На располагање има 4 дуплекс апартмани со вкупен капацитет до 14 гости.

Втората куќа е со 8 апартмани, со вкупен капацитет до 24 гости.

Постојат уште 2 куќи (со 10 и 6 кревети), обично на располагање за локалните ловци.

Hunting Area Nidze - Сместување 4

Регионот каде што се протега ловиштето го задоволува вкусот на ловците и љубителите на природата.

Hunting Area Nidze - Сместување 5
Hunting Area Nidze - Сместување 12
Hunting Area Nidze - Сместување 11
Hunting Area Nidze - Сместување 6
Hunting Area Nidze - Сместување 8
Hunting Area Nidze - Сместување 7
Hunting Area Nidze - Сместување 9
Hunting Area Nidze - Сместување 10